Belarus

Competitivitatea produselor Belarus este testată și este reprezentativă pe piețele țărilor dezvoltate. Fermierii din întreaga lume sunt atrași de tractoarele "Belarus", în primul rând datorită fiabilității acestora, ușurinței de funcționare, disponibilității de întreținere și prețurilor rezonabile. Sunt unii dintre liderii mondiali în producția de mașini agricole prin respectarea propriilor standarde stricte de calitate și îmbunătățirea continuă a activităților de marketing. Urmăresc îndeaproape nevoile pieței și îmbunătățesc produsele în funcție de dorințele consumatorilor. Scopul lor - de a oferi clienților utilaje moderne de înaltă calitate.

Grilă  Listă 

6 Articol(e)

pe pagină
 • Belarus 422.1

  Este un tractor agil și compact, care se pretează foarte bine în exploatațiile pomicole, viticole și pentru lucrările ușoare din agricultură. Are tracțiune integrală și poate fi de mare ajutor în lucrările de dezăpezire și întreținere a domeniilor publice. Tractorul este dotat cu motor Lombardini, diesel în 4 cilindrii de 49 CP. Confortul operatorului este asigurat de cabina spațioasa geamuri laterale și spate rabatabile, sistemul de încălzire și ventilație, scaunul confortabil.

  DESCARCA BROSURA IN FORMAT PDF

       

  Aflați Mai Multe
 • Belarus 820 AXA PORTAL

  Fiabil și robust, tractorul 820 cu axa portal este special conceput pentru lucrările de semănat, prășit, erbicidat, dat fiind faptul ca roțile sunt de dimensiuni mai înguste, ecartamentul reglabil iar garda la sol este mai ridicată decât a fratelui său 820 axa dreapta. Avand prinderea în 3 puncte categoria II și priza de putere cu două turații 540/1000 rotații pe minut, poate fi folosit și la restul lucrărilor agricole sau de întreținere a spațiilor publice. Viteză maximă la care poate ajunge este 34.3 km/h iar viteza minimă 1,89 km/h.

  DESCARCA BROSURA IN FORMAT PDF

       

  Aflați Mai Multe
 • Belarus 820.1 AXA DREAPTA

  Cu motorul diesel în 4 cilindri de 81 CP ce asigură un consum redus de carburant , tractorul Belarus 820 cu axa dreapta, face fata la o gamă variată de lucrări agricole fiind pretabil în special în fermele mici și mijlocii. Poate lucra în agregat cu un încărcător frontal în fermele de animale sau cu orice alt utilaj purtat sau tractat compatibil cu puterea lui, pentru diferite lucrări agricole. Mecanismul hidraulic cu un cilindru îi asigură o putere de ridicare de 3200 kg în tiranții spate. Cabina corespunde normelor OECD cu instalație de încălzire și ventilație, sistem de filtrare a aerului, geamuri laterale și spate rabatabile, proiectoare de lucru față, spate, scaun confortabil GRAMMER, toate acestea asigurându-i un plus de confort șoferului. Cuplajul 4×4, și contragreutățile de 440 kg asigurându-i un plus de aderență pe solurile noroioase.

  DESCARCA BROSURA IN FORMAT PDF

       

  Aflați Mai Multe
 • Belarus TAG 952.3

  Tractorul agricol TAG 952.3 îmbină experiența celor 60 de ani de activitate a companiei IRUM cu tehnologia de încredere BELARUS, rezultatul fiind un utilaj robust, fiabil și usor de întreținut. Acesta poate fi folosit cu diverse masini si utilaje specializate, purtate, semipurtate sau tractate poate executa o gama larga de lucrari în: agricultură, silvicultură și transporturi. Motorul de pe TAG 952.3 este o unitate BELARUS D-245.5S2 de 95 CP, diesel, în 4 cilindri, cu turbosuflantă, injecție directă și răcire cu apă, iar norma de poluare este Tier II. Conceput pentru fiabilitate, putere și costuri minime de întreținere, motorul dispune de injecție directă Motorpal, asigurând eficiență și un consum redus de carburant. Utilajul se încadrează în clasa de tractiune 1.4 și dispune de transmisie integrala 4×4, directie hidrostatica și sistem de frânare cu discuri multiple. Instalația hidraulică a utilajului funcționează cu control automat de forță si poziție, iar elementul principal (cu ridicare hidraulică) asigură o poziționare combinată. De asemenea, mecanismul de suspendare de pe TAG 952.3 este un sistem în 3 puncte, de categoria II. Față de fratele mai mic (920.4), utilajul TAG 952.3 oferă mai multă putere, precum și cel mai bun raport calitate/preț. Conceput în primul rând pentru a asigura operatorului condiții optime de siguranță și confort, cabina utilajului corespunde normelor OECD și este dotat cu instalație de încălzire și ventilație cu sistem de filtrare a aerului, geamuri laterale și spate rabatabile, precum și un scaun pneumatic Grammer. De asemenea, utilajul dispune de proiectorare de lucru față/spate pentru condiții optime de lucru și pe timp de noapte. TAG 952.3 de la IRUM este un tractor agricol agil și capabil, caracterizându-se prin costuri minime de întreținere, și care poate executa o gamă variată de lucrări în funcție de necesitățile clientului.

  DESCARCA BROSURA IN FORMAT PDF

       

  Aflați Mai Multe
 • Belarus TAG 1025.3

  Tractorul agricol TAG 1025.3 este rezultatul colaborării dintre două companii cu o vastă experiență în domeniul tractoarelor agricole, IRUM și BELARUS, caracterizându-se prin robustețe, fiabilitate, putere și confort pentru utilizator. Este de asemenea un utilaj extrem de versatil, care în agregat cu diverse mașini și utilaje specializate, purtate, semipurtate sau tractate poate îndeplini diverse sarcini în lucrările de agricultură, silvicultură și transporturi. Motorul de pe TAG 1025.3 este o unitate BELARUS D-245 S2 de 110 CP, diesel, în 4 cilindri, cu turbosuflanta, injecție directă, răcire cu apă și filtru de aer cu cartuș filtrant dublu. Gândit pentru fiabilitate, performanță și eficiență, motorul dispune de injecție directă Motorpal, asigurând putere optimă în condițiile unui consum redus de carburant. Utilajul se încadrează în clasa de tractiune 1.4 și dispune de transmisie integrala 4×4, directie hidrostatica și sistem de frânare cu discuri multiple. Instalatia hidraulică a utilajului funcționează cu control automat de forță si poziție, iar elementul principal (cu ridicare hidraulică) dispune de 2 cilindri, asigurând o poziționare combinată. De asemenea, mecanismul de suspendare de pe TAG 1025.3 este un sistem în 3 puncte, de categoria II. Cabina utilajului corespunde normelor OECD și oferă utilizatorului condiții optime de confort atât termic, cât și sonor, datorită insonorizării eficiente și instalației de încălzire/ventilație cu sistem de filtrare a aerului. De asemenea, geamurile laterale și spate rabatabile, respectiv scaunul pneumatic reglabil Grammer aduc in plus de confort, iar bordul ergonomic și proiectoarele de lucru față/spate ușureză munca opertarului, indiferent de aria de aplicare. TAG 1025.3 de la IRUM este un tractor agricol capabil și performant, remarcându-se prin eficiență și o serie de dotări moderne care îi permit să execute o gamă largă de lucrări în funcție de necesitățile utilizatorului.

  DESCARCA BROSURA IN FORMAT PDF

       

  Aflați Mai Multe
 • Belarus 1221.3

  Tractorul din gama Belarus, de 136 CP putere este folosit în special în fermele mijlocii și mari la lucrări de arat, discuit, scarificat, motorul fiind o unitate Belarus D-260.2S2, turbo diesel în 6 cilindrii cu turbosuflantă, răcire cu apă, filtru de aer cu cartuș filtrant dublu. Cutia de viteze sincronizată asigură o manevrabilitate mult mai ușoară a tractorului, având 16 viteze de mers înainte și 8 de mers înapoi. Mecanismul hidraulic este format din doi cilindrii cu control automat de forță și poziție care îi dă o putere de ridicare în tiranți de 4300 kg. Tractorul Belarus 1221.3 poate fi utilizat în agregat cu o mare varietate de utilaje agricole purtate sau tractate, care sunt compatibile cu puterea lui. În dotările standard mai putem evidenția cupla de remorcare reglabilă pe înălțime, contragreutațile față, instalația pneumatică și hidraulică auxiliară și compresorul de aer.

  DESCARCA BROSURA IN FORMAT PDF

       

  Aflați Mai Multe

Grilă  Listă 

6 Articol(e)

pe pagină

Contactează-ne!

 • *

  Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web, precum și cu Politica Cookies.

* Câmpuri Obligatorii