Belarus TAG 952.3

Belarus TAG 952.3

Tractorul agricol TAG 952.3 îmbină experiența celor 60 de ani de activitate a companiei IRUM cu tehnologia de încredere BELARUS, rezultatul fiind un utilaj robust, fiabil și usor de întreținut. Acesta poate fi folosit cu diverse masini si utilaje specializate, purtate, semipurtate sau tractate poate executa o gama larga de lucrari în: agricultură, silvicultură și transporturi.

Motorul de pe TAG 952.3 este o unitate BELARUS D-245.5S2 de 95 CP, diesel, în 4 cilindri, cu turbosuflantă, injecție directă și răcire cu apă, iar norma de poluare este Tier II. Conceput pentru fiabilitate, putere și costuri minime de întreținere, motorul dispune de injecție directă Motorpal, asigurând eficiență și un consum redus de carburant. Utilajul se încadrează în clasa de tractiune 1.4 și dispune de transmisie integrala 4×4, directie hidrostatica și sistem de frânare cu discuri multiple. Instalația hidraulică a utilajului funcționează cu control automat de forță si poziție, iar elementul principal (cu ridicare hidraulică) asigură o poziționare combinată. De asemenea, mecanismul de suspendare de pe TAG 952.3 este un sistem în 3 puncte, de categoria II. Față de fratele mai mic (920.4), utilajul TAG 952.3 oferă mai multă putere, precum și cel mai bun raport calitate/preț.

Conceput în primul rând pentru a asigura operatorului condiții optime de siguranță și confort, cabina utilajului corespunde normelor OECD și este dotat cu instalație de încălzire și ventilație cu sistem de filtrare a aerului, geamuri laterale și spate rabatabile, precum și un scaun pneumatic Grammer. De asemenea, utilajul dispune de proiectorare de lucru față/spate pentru condiții optime de lucru și pe timp de noapte.
TAG 952.3 de la IRUM este un tractor agricol agil și capabil, caracterizându-se prin costuri minime de întreținere, și care poate executa o gamă variată de lucrări în funcție de necesitățile clientului.


DESCARCA BROSURA IN FORMAT PDF


     


Modele disponibile

    Detalii

    Belarus TAG 952.3 - 95 Cai putere (CP)

Contactează-ne!

  • *

    Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web, precum și cu Politica Cookies.

* Câmpuri Obligatorii