F cab/plat

Grilă  Listă 

1 Articol(e)

pe pagină
 • F cab/plat

  Modelul de tractor F are o cu totul altă înfățișare în anul 2015 în conformitate cu stilul distinctiv al familiei introdus în ultima generație de tractoare McCormick. Seria F îmbunătățită are o capotă complet regândită și un grilaj frontal cu faruri rotunde integrate, în timp ce etichetele de pe laterale reflectă noua grafică adoptată în 2012. Poziția de condus atât în varianta cu cabină cât și în cea cu platformă este finisată în aceleași culori cu plasticul bordului și consolele laterale. Versiunea cu cabină are, de asemenea, o nouă culoare pentru plafon. Noua serie F oferă trei variante de transmisii și o varietate de opțiuni pentru puntea față și spate, rezultând ecartamente diferite. Categoria conține trei modele proiectate pentru activități specifice:

  • Modelul F: (livadă îngustă) ideal pentru lucrul în livezi de dimensiuni reduse și cu distanța mică între pomi
  • Modelul GE: (livadă joasă) ideal pentru lucrul în livezi joase
  • Modelul XL: (livezi mari) pentru utilizare în livezi de dimensiuni standard și culturi în câmp
  • Modelul GB: (livadă joasă) noua versiune GB se bazează pe caracteristicile modelului GE existent

  Noul tractor F oferă aceleași standarde înalte de confort și performanțe ca și predecesorul său. Poziția de condus este proiectată să ofere șoferului mai mult spațiu confortabil cu comenzi aranjate ergonomic capabile să răspundă mai eficient nevoilor tot mai specializate din agricultura modernă. Alimentate de motoare puternice turbo Perkins Tier 3, noua serie F este prevăzută cu o transmisie cu Hi-Lo opțională și un inversor, o priză de putere cu cuplare electro-hidraulică, o cuplăm spate controlată electronic și o varietate de opțiuni hidraulice. În plus, o rază îngustă de virare oferă o manevrabilitate excelentă, îmbunătățind performanța și productivitatea tractorului. Toate aceste trăsături transformă tractoarele model F într-o mașinărie de încredere și versatilă capabilă să manevreze cu ușurință o diversitate de utilaje și să facă față oricărui tip de teren sau cultură. Tractoarele model F reprezintă o combinație unică între performanță, caracteristici funcționale și eficiență, fără a face compromisuri în ceea ce privește aspectul și confortul.

  DESCARCA BROSURA IN FORMAT PDF

       

  Aflați Mai Multe

Grilă  Listă 

1 Articol(e)

pe pagină

Contactează-ne!

 • *

  Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web, precum și cu Politica Cookies.

* Câmpuri Obligatorii