Despre noi

Firma VEST TRACT SRL, cu o experiență de 20 ani în comercializarea de echipamente agricole, este prezentă pe piața românească în vestul țării, începând din 2004, având sediul în Beregsau Mare, județul Timiș. Ne adresăm clienților cu o gamă largă de tractoare, mașini și utilaje agricole, echipamente de dezapezire, piese și accesorii. Această gamă este expusă pe o suprafață totală de 5.000 mp, din care 3.000 mp sunt destinați depozitării de tractoare și utilaje, iar restul suprafeței este ocupat de showroom/birouri și hală de service. Începând cu 2024, ne extindem rețeaua cu încă două puncte de lucru, unul în Biharia, județul Bihor, și unul în Galicea Mare, județul Dolj.

În prezent, avem un efectiv de 35 de angajați, pregătiți să facă față tuturor solicitărilor dumneavoastră. Angajații noștri participă cu regularitate la traininguri comerciale și de service, organizate la nivel național și internațional de producători, pentru a fi la curent cu cele mai noi informații din domeniu. În acest fel, asigurăm pregătirea personalului la cel mai înalt nivel.

VEST TRACT SRL organizează demonstrații în câmp și participă la târguri locale, naționale și internaționale pentru a răspunde nevoilor clienților.

În anul 2016, am reușit să fim al doilea cel mai mare dealer MASCHIO GASPARDO din România, distribuind o gamă largă de produse sub cele două mărci: MASCHIO și GASPARDO.

 

Crescând de la un an la altul, VEST TRACT SRL pune în acest moment la dispoziția fermierilor cele mai performante utilaje de la cei mai renumiți producători din lume: Krone, Lemken, Maschio Gaspardo, Faresin, Tume, Umega, Zanon, Bellucci & Rossini, Guttler, Bargam, Forigo, Angelonni, Caffini, Madara, Meprozet, APV, Omikron și nu în ultimul rând, sisteme de irigații de la RM Italia si tractoarele McCormick.
Pentru mai multe detalii legate de produsele și serviciile noastre, nu ezitați să ne contactați!
Echipa, Vest Tract

Contactează-ne!

  • *

    Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web, precum și cu Politica Cookies.

* Câmpuri Obligatorii