Despre noi

Firma VEST TRACT SRL, specializata in comercializarea de echipamente agricole, este prezenta pe piata romaneasca, in vestul tarii din 2004, avand sediul in Beregsau Mare, judetul Timis. Venim in sprijinul clientilor cu o gama larga de tractoare, masini si utilaje agricole, echipamente de dezapezire, piese si accesorii atat autohtone cat si din import. Aceasta gama este expusa pe o suprafata totala ce masoara 3.000 mp, dintre care 2.000 mp sunt alocati depozitarii de tractoare si utilaje, iar restul suprafetei este ocupat de showroom/birouri si hala de service. In plus, incepand cu 2018, firma isi extinde reteaua cu inca doua puncte de lucru, unul in Biharia, judetul Bihor si unul in Galicea Mare , judetul Dolj.

In prezent, avem un efectiv de 35 de angajati, pregatiti sa faca fata tuturor solicitarilor dumneavoastra. Angajatii participa cu regularitate la traininguri comerciale si de service , organizate la nivel national dar si international de producatori, tocmai pentru a fi la curent cu ele mai noi informatii din acest domeniu. In acest fel, asiguram pregatirea personalului la cel mai inalt nivel.

VEST TRACT SRL organizeaza demonstratii in camp, participa la targuri locale, nationale si internationale pentru a putea iesi in intampinarea nevoilor clientilor.

Anul 2016 a fost unul de exceptie pentru firma reusind sa fie al doilea cel mai mare dealer MASCHIO GASPARDO in Romania,

 

distribuind o gama larga de produse sub cele doua marci: MASCHIO si GASPARDO.
Crescând de la un an la altul, VEST TRACT SRL a dobândit aprecierea producătorul italian ARGO TRACTORS, devenind importator oficial pentru tractoarele McCormick pe partea de vest a tarii (13 judete). In anul 2017 am devenit importatori si pentru incarcatoarele telescopice Dieci, pentru aceeasi zona ca si McCormick.


Pentru mai multe detalii legate de produsele și serviciile noastre, nu ezitați să ne contactați!
Echipa, Vest Tract

Contactează-ne!

  • *

    Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web, precum și cu Politica Cookies.

* Câmpuri Obligatorii